Opzoek naar Familie

Dit stukje op de site heb ik gemaakt voor Bodenstaffen die op zoek zijn naar Familie en hier voor een oproep willen plaatsen Wil je ook een stukje of een oproep plaatjes mail mij dan even en ik plaats het op de site.

Hallo,
mijn naam is Philip John Bodenstaff en ik ben op zoek naar familie.
Mijn vader, Eugene Bodenstaff, werd geboren op 5 mei 1917 in Patjitan, Nederlands-Indie
Zijn Moeder was Agnes Ullrich (geb 21 april 1885 in Gombong) en zijn vader Frederik Edward Bodenstaff.
Frederik Bodenstaff (geb 1-4-1878 - vermoord in 1946 in Nederlands-Indie. Hij stamt via, Gerardus Hermanus Bodenstaff, Franciscus Bodenstaff, Gerardus Joannus Bodenstaff, Johannes Henricus Bodenstaff af van Johan Hendrik Bodenstaff, die ook de vader is van Conradus Bodenstaff, die op een andere pagina de "stamvader" genoemd wordt.
Zoals jullie zien heb ik aardig wat informatie over de Bodenstaff weten te verzamelen. Dit dankzij een vondst van een hele kleine stamboom in het Indisch familie Archief in Den Haag en met heel veel hulp van Ron van de Werdt.

Ik heb een behoorlijke familieboom gemaakt en een homepage via MyFamily.com
Ik wil deze homepage openstellen voor iedereen die echt familie van mij is. Dus als je belangstelling hebt laat mij dat dan weten en geef daarbij informatie over jezelf en over jouw familie van de Bodenstaff kant.
Als je in te passen bent in de familie boom neem ik je gegevens over en krijg je een username en een password. (maar ik denk dat bijna alle Bodenstaff's in Holland familie van elkaar zijn)
Deze homepage kan alleen maar echt mooi worden als ik ook verhalen, foto's en mooie kopiey van verschillende documenten ( b.v. geboorte- of overlijdensaktes, trouwkaarten, huwelijks- geboorte- of overlijdensberichten uit de krant e.d.) kan krijgen.
Dus komen de hierboven genoemde namen u bekend voor?
Of lopen er lijnen van uw familie naar deze namen? Neem dan even contact met mij op dan kunnen we uitzoeken of we familie zijn.
Mijn e-mail adres is:
philip@worldmail.nl
Of
philip@bodens

[Home] [Opzoek naar Familie] [@bodenstaff.com] [Nieuwtjes]

take@bodenstaff.com