Reacties op de brief

En kort na het verzenden van die brief kwamen de eerste telefonische en schriftelijke reactie binnen. De een nog leuker dan de ander.
Er blijkt uit de reacties dat bij meer mensen het gevoel leeft dat zij meer willen weten over de familie Bodenstaff.
Voor sommige mensen was het een volslagen verrassing dat er ook Indische mensen zijn die Bodenstaff heten en dat vonden ze toch wel leuk. Voor mij was het net zo verrassend om een mevrouw of meneer aan de telefoon te krijgen met een Twents accent of een ander ver weg dialect.

Een persoon had wel wat informatie maar ging nu gelijk naar het archief om de ontbrekende informatie en documenten op te halen en die naar mij toe te sturen.

Weer een ander e-mailde zijn hele geschiedenis tot zijn overgrootvader die in 1837 geboren was, maar waar verder niet zoveel over bekend was
Met de inschakeling van mijn extra "hulplijn" Ron, zij daar toch nog twee generaties bij gekomen. Ik heb van Ron nog niet de informatie waarmee ik hem kan linken naar "mijn" Stamreeks, maar wie weet lukt dat ook nog wel.

Nog weer ander mensen heb wel ik kunnen linken naar mijn grootvaders broer en zij hebben ook al beloofd oude familie foto's op te sturen.

En vandaag kreeg ik een e-mail van Gijs Bodenstaff. Hij schreef zelf niet zoveel info te hebben, mar dat zijn vader een heel verslag en een stamboom heeft dat terug gaat tot 1560! Hij heeft mij beloofd die info toe te sturen. Ik ben heel benieuwd wat daar in zal staan!
Ook vroeg hij mij om de vorderingen die ik maak op het internet te zetten. Gijs bij dezen!

Neen ik heb de stamboom nog niet op een website, maar ik ben er wel mee bezig.
Het wordt dan (voorlopig alleen) wel een website die niet openbaar is voor iedereen, maar alleen voor familie of mensen die geholpen hebben informatie te verstrekken.

 Ik heb al zo'n website voor de familie van mijn moederskant en heb daar erg veel plezier van. Vooral omdat die familie (net als ik dus) uit Australie komt en ik zo dus ook nog eens veel contacten onderhoud met mijn geboorteland.

Wel beste mensen dat is het voorlopig weer. Als ik weer eens wat te melden heb schrijf ik weer een stukje voor de www.bodenstaff.nl familiepagina.
Als je informatie hebt over je familie of denkt mij verder te kunnen helpen, schroom dan niet om het mij te mailen:
philip@bodenstaff.com of philip@worldmail.nl

Vriendelijke groeten,
Philip John Bodenstaff.
Amstelveen 8 januari 2002
 

[Home] [Opzoek naar Familie] [@bodenstaff.com] [Nieuwtjes]

take@bodenstaff.com